Op reis naar de onbekende paden van de Verbeelding…

Veranderen dát doe je niet zo maar ineens, dat gaat stapje voor stapje, maar hoe houd je de verandering op gang zonder in oude patronen te vervallen?

Stel je even voor: je begint aan een avontuurlijke reis. Je kan de route nog zó zorgvuldig plannen, maar toch gaat het vaak anders dan je had verwacht. Het feit dat je zo’n spannende reis start, daar is toch enige mate van moed en durf voor nodig.

De nieuwe paden, al dan niet geëffend, de nieuwe atmosfeer, de omgeving, de plotselinge ontmoetingen, het verdwalen en de onverwachte gebeurtenissen…en de samenwerking met anderen om op het goede spoor te blijven.

Een prachtige manier om te veranderen. Maar als je niet reist en je wilt wél je verandering gestaag houden, wat kan jou dan helpen wat veel op reizen lijkt en misschien wel is?

Iets wat je visueel wakker houdt en alle kenmerken in zich draagt van zelfleiderschap, organisatie, flexibiliteit in denken en doen, incasseringsvermogen, samenwerken, actie en afwachten, observeren, concentratie…?

Dat is creativiteit en daar hoef je géén kunstenaar voor te zijn. Het gaat hier namelijk niet om presentatie, dat hoort namelijk bij oude denkpatronen, maar over besturen van je eigen zelfleiderschap!

Daag jezelf uit en neem de penselen op alsof je de degens kruist met jezelf en neem deel aan deze workshop. Aanvaard deze reis, samen met de anderen die deze avontuurlijke reis ook aandurven, want er is lef voor nodig om jezelf in de spiegel te bekijken om opnieuw te ontdekken dat een verandering het meest krachtige is in je organisatie alsook ook in jouw eigen leven!

Maud Quaedvlieg

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment